GROOTHANDEL IN PROFESSIONELE KAPPERSPRODUCTEN

GROOTHANDEL IN PROFESSIONELE KAPPERSPRODUCTEN

Over Ons

Over Ons

Larafix B.V. is jouw online leverancier van alle kappersbenodigdheden speciaal voor kappers, salons en haarprofessionals. Wij leveren niet aan consumenten en dat is een bewuste keuze. Zo blijft u als kapper verzekerd van exclusieve producten. Registreer uw eigen account en log ermee in, dan worden de prijzen zichtbaar.

Wij verkopen alleen de beste en professionele merken zoals RedOne, Redist en Modus. Al onze producten worden ingekocht bij de officiële leveranciers, waardoor de kwaliteit altijd geborgd blijft. Wij werken enkel met en voor professionals en blijven graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, zodat wij altijd de beste service kunnen bieden aan onze klanten.
Wij leveren producten aan bedrijven door heel Nederland en België. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Iedere bestelling wordt met de uiterste zorg verzonden. Als je jouw bestelling voor 17:00 uur plaatst, zorgen wij ervoor dat jouw bestelling de volgende dag wordt verzonden. Daarnaast doen we ons uiterste best om onze webshop zo up-to-date mogelijk te houden. Mocht je op zoek zijn naar een specifiek product binnen de merken RedOne, Redist of Modus en kun je het niet vinden in onze webshop? Bel ons dan, dan kijken we wat er mogelijk is voor je.

Heeft u een vraag over onze producten of over een bestelling? Neem gerust contact met ons op, ons team van professionals staat graag voor je klaar. Larafix B.V. biedt jou een razendsnelle levering en uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijzen!